4 Potongan Puteri Potongan Cepet 3/4
Kuningan Saluran Semburan Saluran Saluran Laras
Kuningan Tugas 4 Cara Aset Pipa Adaptor Pipa Manifold

Napa Pilih US

Kekuwatan Pabrik

Yuhuan Golden-Leaf valve manufacturing Co, Ltd didegaké ing taun 2002

Jaminan Kualitas

Perusahaan kasebut setya ngrawat, ngembangake lan produksi serialized.

Kerjasama

Produk kita utamane diekspor menyang Eropa, Amerika lan negara-negara Asia tenggara.

Rega Saingan

Kita wis regane kualitas paling apik lan kompetitif kanggo menang reputasi, 24 jam kanggo pelanggan

Aplikasi Product

Pas ing Patio, pekarangan & Kebon.

Perangkat lanjutan

Kanthi kabeh jinis peralatan produksi canggih, lan duwe bengkel lali.

Yuhuan Golden-Leaf injap manufaktur Co, Ltd didegaké ing taun 2002, mapan ing â € œChina capital valveâ € --Zhejiang Yuhuan, lan mligine khusus kanggo ngasilake konektor tembaga hos PVC kebon, konektor aluminium, konektor bass cepet, tembaga mateni klep ect, sing utamane ekspor menyang negara Eropa, Amerika lan Tenggara.

Maca liyane